Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Gazelle

Koninklijk fietsen met Gazelle

In 1992, bij het 100-jarig bestaan, heeft het Veluwse Gazelle het predicaat 'Koninklijk' mogen ontvangen. Dat is zeker terecht: bij Gazelle maken 350 medewerkers dagelijks innovatieve fietsen en e-bikes van topkwaliteit. Elk jaar worden er meer dan 250.000 fietsen gemaakt in Dieren, waaronder de e-bikes, stads- en toerfietsen die u in onze webshop kunt bestellen.

Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende
Pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Volgende

Voor een leven vol fietsplezier!

Gazelle; een duurzaam en betrokken merk

Gazelle is al sinds jaar en dag één van de meest bekende fietsfabrikanten in Nederland. Ze staan al meer dan 100 jaar voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Een e-bike of stadsfiets van Gazelle gaat dan ook jaren mee. Bij het produceren van de collecties houden ze rekening met mens, milieu, product en maatschappij. Wist u bijvoorbeeld dat de inwoners van Dieren mee kunnen profiteren van de 6000 zonnepanelen die op het dak van de Gazellefabriek liggen?

Populaire Gazelle fietsen

Een van de meest populaire fietsen van Gazelle is de Orange-serie. Deze fiets heeft een strak uiterlijk, een betrouwbare onderdelen en is goedgeprijsd. Dit spreekt veel mensen aan. Onder scholieren en jongeren is de Gazelle Miss Grace erg populair. Dit is een handige transportfiets met een voorrek. Zo kunnen er gemakkelijk tassen worden meegenomen tijdens de fietsrit. In onze webshop vindt u nog meer fietsen van dit merk. De diversiteit en verschillende eigenschappen maken dat er voor iedereen wat in de collectie zit. Andere populaire modellen zijn:

Gazelle Esprit

Gazelle Heavy Duty

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief

Bike Totaal Schulting Tweewielers is beoordeeld met een 9.0 uit 10 op basis van 949 beoordelingen

Sluiten Inloggen